Homepage  Teun Mur |  Historie |  TLN |  Vacatures |  Aan- en verkoop / fusie en overname |  Contact | LinkedIN Teun Mur
 |  Financieel herstructureren |  Transcare |  Toekomstvisie Logistiek Nederland |  The Logistic House |  Supply Chain Insight |  Nulemissie  | 
 

TranscareEuropese (Duitse) samenwerking

Op Europees niveau, T. Mur Consultancy BV werkt met TransCare GmbH samen, een Duitse logistiek adviesbureau met internationale activiteiten.


Specialisatie

Met een competentie focus op:

- spoor- en wegvervoer

- procesmatig infrastructuur planning

- supply chain optimization / logistieke netwerken

- management and strategie


TransCare bestrijkt belangrijke schakels van logistieke taken.

 

Deskundigenteam

Sinds haar oprichting in 1993, Trans Care heeft meer dan 1.000 succesvolle projecten uitgevoerd met meer dan 250 klanten.

Logistieke proces oriëntatie, technical planning en economische beoordeling: Dit alles werkt bij Trans Care hand in hand. TransCare's deskundigen hebben jarenlange praktijkervaring en beproefde ervaring in diverse projecten, met name op het gebied van rail logistiek, gecombineerd transport en planning van logistiek infrastructuur.

 

Succesfactoren

Expliciet doel van Trans Care is om toegevoegde waarde voor bedrijven te creëren. Uitvoerbaarheid en maximale efficiëntie zijn daarom vast parameter voor haar conceptuele werk. Holistisch denken, diepgaande kennis, brede ervaring en de fundamentele motivatie "aan te pakken" vormen daarbij een synthese, waarvan elk project profiteert.

Op deze manier kan TransCare altijd praktische, zeer efficiënte oplossingen garanderen en met tegelijkertijd innovatieve en unieke concepten doorslaggevend bijdragen toe het succes van haar klanten.

 

Manier van werken

Met de bereidheid en de bekwaamheid om processen te veranderen, baant TransCare zijn klanten de weg in de toekomst. Niet toevallig is TransCare’s motto "We change logistics".

Als innovatieve logistiek adviesbureau, werkt TransCare daarbij niet altijd op dezelfde manier, maar ontwikkeld na een uitvoerige analyse van de situatie op maat gemaakte concepten. Bij de uitvoering ervan ondersteund TransCare haar klanten niet alleen actief, maar is ook bereid om in een gedefinieerd frame zelf verantwoordelijkheid voor het succes te nemen.

TransCare staat niet alleen voor speciale oplossingen op maat, maar ook voor een heel eigene manier om dingen te doen en voor hen op te nemen. Bovendien wordt Trans Care gekenmerkt door een holistische benadering. Door het vroege opnemen van zowel operationele, economische, ecologische en juridische aspecten in de planning en het  zorgvuldige evalueren van alle mogelijke scenario's, kunnen worden kosteneffectiviteit en tijdige ROI gewaarborgd.

Vooral dynamische, snelgroeiende bedrijven met innovatieve oriëntatie waarderen TransCare’s manier van werken en willen TransCare als economisch bewuste, toekomstgerichte partner bij hun zijde hebben.

 

Internationale ervaring

TransCare heeft een wereldwijd netwerk, jarenlange internationale ervaring en uitstekende kennis van de regionale markten, met name in India en Rusland. Voor haar klanten, TransCare vindt ter plaatse geschikte investeerders en zakelijke partners. Voor haar klanten, TransCare vindt ter plaatse geschikte investeerders en zakelijke partners.

 

Transport logistiek en infrastructuur 

Een kritische succesfactor in internationale competitie is de efficiënte integratie van verschillende vervoerswijzen, netwerk-systemen en logistieke processen. Of herplannen of optimaliseren van bestaande concepten: Het doel van TransCare is het potentieel van haar klanten optimaal te benutten en doordoor en duurzame kostenreductie te realiseren.

  

Management en strategie

TransCare ondersteunt haar klanten bij het ontwikkelen van corporate strategieën en business plannen, creëerd markt en concurrentie analyse en identificeert verschillende scenario's voor de markttoegang om het succes van haar klanten voortdurend te waarborgen.« terug  |   Naar boven  |